Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 75,967 εγγεγραμμένα μέλη και 2,559,066 μηνύματα σε 67,087 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 1217 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο MyCat.

Εγγραφή Βοήθεια

Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ

Νεκταρια (Φουντου Νεκταρια)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Νεκταρια
H Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει Πάνω απο 10! γάτες (Πανω απο 10 έχουν περάσει από τα χέρια της) και μας γράφει απο Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2,075 μηνύματα.

H Νεκταρια έγραψε στις 19:50, 08-09-10:

Αρχική Δημοσίευση από thejackalsk
Γειά σας. Είμαι καινούργια στο mycat. Ψάχνω επειγόντως για κτηνίατρο οδοντίατρο στην Αθήνα. Αν γνωρίζεται κάτι..θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. πολλα φιλια στέλλα.
Καλησπερα

Ευγενεια Σκουντζου
τηλ.6932431066
2106517758
Σαρανταπορου ?
Χολαργος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

thejackalsk

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη thejackalsk
H thejackalsk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. . Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H thejackalsk Καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι πολύ! Μιάου.. έγραψε στις 20:14, 08-09-10:

σ ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση. Απλά θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση..η συγκεκριμένη εξειδικεύεται σε θέματα οδοντιατρικής...γιατί ο στελάκος μου έχει επίμονη στοματίτιδα...???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Νεκταρια (Φουντου Νεκταρια)

Διακεκριμένο μέλος

Το avatar του χρήστη Νεκταρια
H Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει Πάνω απο 10! γάτες (Πανω απο 10 έχουν περάσει από τα χέρια της) και μας γράφει απο Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2,075 μηνύματα.

H Νεκταρια έγραψε στις 23:44, 08-09-10:

Αρχική Δημοσίευση από thejackalsk
σ ευχαριστώ θερμά για την άμεση απάντηση. Απλά θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνιση..η συγκεκριμένη εξειδικεύεται σε θέματα οδοντιατρικής...γιατί ο στελάκος μου έχει επίμονη στοματίτιδα...???
Σε ο,τι εχει να κανει με το κεφαλι,δλδ ματια μυτη,στομα ειναι εξειδυκευμενη!!!!! Εχει ειδικοτητα!!! Τι αλλο να σου πω
,Πως λεμε χειρουργος ,παιδιατρος,παθολογος ....ε αυτη ειναι για τα παραπανω που σου ειπα!
Πες της και το ονομα μου αν θες!

Παράθεση

elenakont.

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη elenakont.
H elenakont. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H elenakont. έγραψε στις 19:35, 22-09-10:

Πολη: ΑΘΗΝΑ

Ονομα:Β.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Περιοχή:ΑΜΦΙΤΡΙΤΗΣ 19, Π.ΦΑΛΗΡΟ
Τηλεφωνα:2109840485
Ωρες εργασίας:ΔΕΥΤ-ΠΑΡ 10:30-13:30 , 18:30-20:30
Σχόλιο: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πουπουλίνα : 22-09-10 στις 19:40. Αιτία: greeklish
Παράθεση

iren_af

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη iren_af
. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O iren_af έγραψε στις 13:24, 06-10-10:

[quote=Cleopatra;735168]'Ονομα: Βασίλης Ν. Κουκουζέλης

Περιοχή: Αριστοτέλους 79-81, Π. Βικτωρίας

Τηλέφωνα : 2108253626, 694 44 71 671

Ωρες εργασίας : 10-1 και 5-8 καθημερινά και Σάββατο πρωί

Πραγματικα ειναι απο τους καλυτερους κτηνιατρους της Αττικης! Τον γνωριζω προσωπικα και εχω μεγαλη εμπειρια απο τον τροπο που χειριζεται τις καταστασεις (εκτακτες ή μη) μιας και ηταν ο γιατρος της σκυλιτσας μου για 14 χρονια εκ των οποιων απο τα 7 της παλευαμε με καρκινο! Αψογος στα χειρουργια του (κάναμε 2 μαστεκτομες, αφαιρεση ογκων επιθετικου καρκινου και στειρωση), αψογος στην συμπεριφορα του, προθυμος να λυσει οποιαδηποτε απορια και απο τιμες πολυ προσιτος. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

Παράθεση

nikkimhfa

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη nikkimhfa
H nikkimhfa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H nikkimhfa έγραψε στις 22:37, 11-10-10:

Γεια σας,
μήπως γνώριζει κανείς κάποιον κτηνίατρο στην Κόρινθο ή κοντα στην Κόρινθο που να στειρώνει γάτες σε χαμηλές τιμές? Ο κτηνίατρος που πηγαίνω τώρα μου ζήτησε 120 ευρώ για τη μία θυληκιά τα οποία για εμένα είναι πολλά.
Ευχαριστώ.

Παράθεση

Πουπουλίνα

Administrator

Το avatar του χρήστη Πουπουλίνα
H Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει 2 γάτες (2 έχουν περάσει από τα χέρια της) και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 33,918 μηνύματα.

H Πουπουλίνα προστατευω τη φυση και τα ζωα=πολιτισμος έγραψε στις 22:43, 11-10-10:

Καλησπέρα τον μόνο γιατρό που ξέρω απο κορινθο..είναι τον γιατρό του σαιτ μας..http://mycat.e-steki.gr/member.php?u=13549..

Παράθεση

nikkimhfa

Νεοφερμένος

Το avatar του χρήστη nikkimhfa
H nikkimhfa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. . Έχει γράψει 12 μηνύματα.

H nikkimhfa έγραψε στις 23:37, 11-10-10:

Ευχαριστώ πολύ!!! έστειλα μειλ για πληροφορίες και περιμένω απάντηση

Παράθεση

Πουπουλίνα

Administrator

Το avatar του χρήστη Πουπουλίνα
H Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει 2 γάτες (2 έχουν περάσει από τα χέρια της) και μας γράφει απο Ζάκυνθος (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 33,918 μηνύματα.

H Πουπουλίνα προστατευω τη φυση και τα ζωα=πολιτισμος έγραψε στις 23:41, 11-10-10:

Να εισαι καλα..

Παράθεση

sas (Στέλλα)

Δραστήριο Μέλος

Το avatar του χρήστη sas
H Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει 1 γάτα (5 έχουν περάσει από τα χέρια της) και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα.

H sas έγραψε στις 00:06, 12-10-10:

εγώ ξέρω τον Γκινη...αλλα επειδη τον εχω ρωτησει ειναι 120 ευρω τα θηλυκα και 90 ευρω τα αρσενικα!!!

Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους